Fsforces does not work anymore

Discussions and general chat

Moderator: RussDirks

Post Reply
cro
Posts: 15
Joined: Sun Jun 11, 2017 3:30 pm

Fsforces does not work anymore

Post by cro » Wed Feb 27, 2019 3:33 pm

Bjr / hello,
I am under P3DV4.4, and overnight, FSforces no longer works, and prevents the launch of P3D. I have to delete the process (FSforces) for P3D to start. I uninstalled, reinstalled, switched from V4.3 to V4.4, always the same?
Thanks for your help,
FFB2 / WIN10
I use fsforces for several years, without problem.
simconnect.rar
(38.37 KiB) Downloaded 45 times
Edit: Even "force test" does not work, I do not understand anything anymore ....

RussDirks
Site Admin
Posts: 671
Joined: Sat Sep 13, 2003 1:18 pm
Location: Chilliwack, Canada

Re: Fsforces does not work anymore

Post by RussDirks » Thu Feb 28, 2019 12:34 am

Please send me C:\ProgramData\FS Force\logfile.txt

Also, when you say you "uninstalled, reinstalled", it is not clear to me if you meant P3D or FS Force. I would recommend reinstalling FS Force (uninstall is not necessary).

What happens, specifically, when you run the ForceTest program?
Russel Dirks
Forum Moderator

cro
Posts: 15
Joined: Sun Jun 11, 2017 3:30 pm

Re: Fsforces does not work anymore

Post by cro » Thu Feb 28, 2019 4:15 am

I install and reinstall FSforces, and when I want to start FSforces, the program freezes.
I specify that I launched this program, just out of curiosity, compared to FFSforces;
If I launch FSforces, once P3D open, P3D do not respond anymore, and have to close it.
Thank's for your support.
sorry I had forgotten the logfile.txt, I had to back up before uninstalling the app.

logfile.txt
(1.31 KiB) Downloaded 71 times
logfile.txt
(1.43 KiB) Downloaded 66 times

cro
Posts: 15
Joined: Sun Jun 11, 2017 3:30 pm

Re: Fsforces does not work anymore

Post by cro » Fri Mar 01, 2019 5:16 pm

An idea ??

RussDirks
Site Admin
Posts: 671
Joined: Sat Sep 13, 2003 1:18 pm
Location: Chilliwack, Canada

Re: Fsforces does not work anymore

Post by RussDirks » Sat Mar 02, 2019 12:22 am

I'm still waiting for you to provide me with the information I asked for in my previous post:
What happens, specifically, when you run the ForceTest program?
ie. Does the ForceTest program crash? Are there any error messages? Do you get any forces at all? Or none?

Also, when you run the ForceTest program, it produces a logfile in the same folder. Please post that here.
Russel Dirks
Forum Moderator

RussDirks
Site Admin
Posts: 671
Joined: Sat Sep 13, 2003 1:18 pm
Location: Chilliwack, Canada

Re: Fsforces does not work anymore

Post by RussDirks » Sat Mar 02, 2019 12:24 am

In a previous post you posted 2 copies of logfile.txt. There are almost identical, except for the dates. It would be helpful if you could provide a bit of context those two logfiles, to help me interpret the contents.
Russel Dirks
Forum Moderator

cro
Posts: 15
Joined: Sun Jun 11, 2017 3:30 pm

Re: Fsforces does not work anymore

Post by cro » Sat Mar 02, 2019 3:24 pm

Sorry, I give up explaining what's going on, I must not be clear enough, or too confused. Everything is explained in the previous posts.
Have a good day. :(

Post Reply